Gouwe ouwe: Mega Dior box!

Voordat ik met dit artikel begin, is het eerst handig om wat over mijn achtergrond te weten. Heel vroeger was ik al bezig met make-up. Echt, ik was een jaar of 6. Ik heb zoveel herinneringen aan bepaalde doosjes of stiftjes. Het doet me denken aan toen, toen mijn ogen er nog zo blauw uitzagen alsof iemand ze zo mooi blauw had geslagen. Of dat mijn lippenstift tot aan de onderkant van mijn neus reikte en mijn wangen net zo rood als mijn lippen waren. Jaren later zijn er dingen verloren gegaan of gewoon weggegooid. Ik heb er zo’n spijt van en de laatste paar jaar probeer ik dingen terug te vinden, door bijvoorbeeld op Marktplaats te snuffelen.

En toen kwam ik dit tegen. Ik heb dit vroeger nooit in mijn bezit gehad, maar het is zeker iets wat ik gehad had kunnen hebben. Want ook daar zoek ik naar en krijg ik blije hartkloppingen van. Dit is mijn nieuwe aanwinst:

Een super grote Dior box! Isn’t she looooovely?

En zo is ze open. *Kwijlll*

Achterkant (tekst en info).

Zijkant.

Ik ben er zo blij mee! Ik heb het zelf nog niet gebruikt. Ik heb wel al wat swatches gemaakt. Ze zijn in het daglicht genomen, op een witte-melkfles-huid, zonder een primer eronder.

Ombres a paupières 5 couleurs: 201 Slam

Ombres a paupières 5 couleurs: 901 Himalaya

Ombres a paupières 5 couleurs: 301 riziere rice paddy

Dior blush: 856 Rose VIF striking pink

Nou is deze box natuurlijk nergens meer te krijgen, maar ik wilde gewoon laten zien waar ik erg blij van wordt. Want ook dit is een beetje een hobby van mij, zulke oude spullen scoren. Deze heb ik dan vroeger nooit gehad, maar het is wel een ‘gouwe ouwe’ zoals ik ze noem. En ze horen dan ook in mijn stash thuis. Ik weet dat je denkt: ‘dit is toch oud, het is niet meer goed’. Dat zal best, maar als het mijn ogen niet irriteert en de kleurtjes zijn nog zo mooi, why not? Deze doos is nooit gebruikt, dus ik kan mij hiermee uitleven. Als ik iets vind wat wel gebruikt is, dan is het puur voor mijn gouwe ouwe-collectie (die nog klein is hoor).

Heb jij nog van die gouwe ouwe items, wat je doet denken aan vroeger?

2 thoughts on “Gouwe ouwe: Mega Dior box!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s