My Daily Beauty Routine

Ik ben een gewoontedier. Als ik iets gevonden heb wat mij bevalt en het werkt, dan verander ik dat zelden.Wat niet wil zeggen dat ik nooit wat nieuws probeer, want dan zou het een saaie boel worden in mijn leven. Maar sommige dingen mogen hetzelfde blijven zoals mijn dagelijkse beauty routine, de producten daarin veranderen wel regelmatig.

Ik ga jullie nu mijn dagelijkse beauty routine laten zien, met de producten die ik nu gebruik. (Vanwege de dramatisch slechte lichtinval vandaag zijn de foto’s op een andere achtergrond dan normaal en kunnen ietwat wazig zijn).
Al mijn spulletjes zitten in mijn beautycase van Samsonite. Deze heb ik al zeker 5 jaar. Dus elke ochtend tover ik hem tevoorschijn en ga ik aan de slag.

Samsonite Beautycase

Mijn Samsonite Beautycase (hij zit inderdaad te vol…)

Daily Beauty Routine

De inhoud

De inhoud (2)

De inhoud (2)

Ik begin altijd met het inzetten van mijn lenzen, dan kan ik zien wat ik doe want met -4,5 is het heel lastig opmaken… Daarna reinig ik mijn gezicht met de 2 in 1 Melk&Tonic van  Nivea. Een ideaal product voor iedereen met haast. Geen gezeur me verschillende flesjes. Gewoon 1 product op je wattenschijfje en hop reinigen maar! Mijn wattenschijfjes zijn eigenlijk altijd van het huismerk van Etos of Kruidvat. Ik geloof niet dat er een wezenlijk verschil is tussen duurdere of goedkopere wattenschijfjes. Veel vrouwen gebruiken ’s morgens een facewash, maar ik niet. ‘S morgens haat ik het gevoel van water op mijn gezich ! Ik ben dan ook met geen stok onder de douche te krijgen, bah!
IMG_3832

Nivea Pure&Natural en Yves Rocher

Nu is het tijd om mijn gezicht echt klaar te maken om make-up aan te kunnen brengen. Dat doe ik met de BB crème van Garnier, voor de lichte gemixte/vette huid. Ja: vette huid. Terwijl ik een droge huid heb. Ik heb niet goed op de verpakking gekregen toen ik hem kocht, maar ik zal je dit zeggen: hij is fantastisch!  Omdat hij voor de vettere huid is matteert hij geweldig en de dekking is briljant. Elke keer als ik hem opsmeer waar mijn moeder en zusje bij zijn, vallen ze van hun stoel vanwege die ongelooflijk goede dekking.
BB crème van Garnier
Daarna smeer ik concealer onder mijn ogen. Dat MOET. Ik kan niet zonder. Als ik dat niet doe krijg ik opmerkingen variërend van “oh mijn god, heb je niet geslapen”, “gaat het wel goed met je?” of “ben je ziek?!”. Ik heb ALTIJD donkere kringen onder mijn ogen. Dus helaas is concealer mijn beste vriend. Ik gebruik de Boiing van Benefit in de kleur 02. Ik ben er ontzettend blij mee! Daarna smeer ik de oogschaduw basis van Catrice (Eyeshadow Base) op mijn oogleden et voilá, mevrouw van Dee kan zich opmaken!
IMG_3836

Al deze handelingen voer ik in een moordend tempo uit (want kind moet naar opvang, ontbijten, lunchtrommel maken etc.) dus ik heb het er in minder dan 5 minuten opzitten. Ik kan zo in Need for Speed.

Hoe ziet jouw daily beauty routine eruit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s