Nivea Oogschaduw

Deed jij dat vroeger? Bij de Zeeman iets kopen en er een tasje omheen doen van een winkel die wèl cool was? Ikzelf deed dat niet, maar ik ken genoeg meiden en jongens die dat wel deden toen. Want bij de Zeeman iets kopen, dat kon ècht niet. Ik had daar maling aan. En nog steeds. Ik kom graag bij de Zeeman. Leuke kleren voor Twan en heerlijke frutsels.

Laatst liep ik daar dus weer en kwam aan bij de kassa. Mijn oog viel op een mandje met make-up erin. Nivea! Ik moest lachen in mezelf en graaide heerlijk in dat mandje. Wat zou ik nu weer gaan testen? Nou, dit dus:

foto 1

Gewoon bij de zeeman hoor.

Twee oogschaduws. Die stomme vrouw voor mij graaide net een interessante lipgloss voor mijn neus weg. Dus ik heb het bij deze twee gehouden. Die linker omdat ik nieuwsgierig was, of het pigment hier beter uit zou vallen dan met die bruintinten en die rechter omdat… nou ja gewoon.

foto 2

Majestic Greens.

foto 3

Snaggy Brown.

foto 4

Bevrijdt uit hun verpakking.

Van die linker weten we het wel. Ik heb die ‘Diamond’ nieuwsgierigheid achter me gelaten. Deze linkse is ‘Pure & Natural’. Ook daar heb ik totaal geen voorstelling van. Er staat ook bij: ‘For sensitive skin’. Dus heb je die, dan zou het een prima doosje kunnen zijn. Erboven staat: ‘With Organic butterfly bush’. Daar ga ik maar niet over nadenken. Zolang ze maar geen fijngemalen vlinders in een doosje proppen.

Deze twee doosjes heb ik ook getest uiteraard.

foto 5

Swatch!

Sorry voor de wat wazige foto. Deze groentjes geven wel wat meer kleur af dan hun bruine maatjes. De lichtste kleur moet je nog wel flink over wrijven, maar de andere twee stukken minder. Ze korrelen niet veel en de kleuren vind ik erg mooi!

foto 2

Butterfly doosje open.

foto 3

Swatch!

Dit is gewoon ja… Bruin. Pigment oké, geen fall-out. Niet veel over te zeggen. Een oké kleur.

foto 4

Nivea kleurtjes op rij…

De kleurtjes zijn de moeite waard om het te testen, zeker voor die prijs. Geloof 2 euro of 2,50 per stuk. En helemaal als je nog niet veel make-up hebt, en die kleuren nog niet bezit.

Ik vind het vooral leuk dat je die merken die je niet ziet in winkels, dan ineens tegenkomt bij de Zeeman (of laatst in de Big Bazar). Hoe komt dat toch?

Hol jij nou hiervoor naar de zeeman?

4 thoughts on “Nivea Oogschaduw

  1. Ik heb ze vandaag gekocht! Ben echt heel nieuwschierig naar hoe ze bij m’n oog staan. Is die bruine goed gepigmenteert?

    PS: En ik ga mn zus één zo’n pure&natural oogschaduwtje geven, nog voor haar verjaardag! 😀

  2. Die bruine is prima gepigmenteerd! En een redelijk standaard kleur. Je kan hier niet echt snel naast grijpen. En gefeliciteerd met je zus verjaardag. Ze zal vast blij zijn met die oogschaduw. Danke je voor je reactie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s