MAC Creme D’Nude

“Heb JIJ geen ‘nude’ lipstick in je stash?” , vroeg (nou ja, WhatsAppte) laatst iemand mij toen ik zei geen nude lipstick te hebben. Nee. Ik had er geen. Ooit wel gehad, maar dat was het niet voor mij. Dus heb ze even snel weer weggedaan, als dat ik ze had gekocht. Na een redelijk lange speurtocht, denk ik haar gevonden te hebben: De MAC Creme D’Nude.

foto 2

MAC Creme D’Nude.

Ik liep de Bijenkorf binnen en viste meteen deze lipstick eruit. Ik had haar gewoon meteen te pakken! Dat is een soort van teken voor mij hoor. Die lieve mejuffrouw keek nog voor mij naar andere nude-ones. Maar nee, deze moest mee. Na een compliment over mijn oogmake-up (hoera, dat maakte mijn dag goed), liep ik met mijn nieuwste aanwinst naar buiten.

foto 4

Onderkant op de A62.

Die mejuffrouw had ze dus bij mij opgedaan en ze was perfect. En eigenlijk had ik er een foto van moeten maken. Helaas, niet aan gedacht. Uiteraard wel een swatch voor je.

foto 3

Zoek de Swatch!

Hij is zo huidskleur, dat je haar bijna moet gaan zoeken. Dus het is een goede ‘Nude’, Dude. Ze is lekker zacht, en smeert goed uit. En zoals een echt MAC lipstick ruikt ze ook zo heerlijk.

Welke ‘Nude’ lipsticks heb jij in je stash?

2 thoughts on “MAC Creme D’Nude

  1. Had wel een full face willen zien, om te kijken hoe het je staat. Zelf heb ik er geen 1 in mijn stash, zie er doodziek uit met een nude lipstick 😉 Meestal vind ik bij anderen ook een kleurtje mooier.

  2. Haha, Cindy. Ik zal eens kijken of ik eens een goede foto kan maken! Ik ben ook meer van de kleur, maar af en toe vind ik dit best mooi en dan moet je er toch eentje hebben. Ik vind jou ook meer van de knal ;-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s