Review: Nivea Onder de Douche Body Milk

Revolutionaire producten zijn mijn ding. Zo had ik laatst de reinigingsmelk-en-tonic in 1 van Nivea, nu heeft Nivea alweer zo’n vernieuwend product: de “onder de douche body milk”. Ik dacht in eerste instantie dat dit dus ook een 2-in-1 was, een douchegel en bodymilk.
Maar het is “gewoon” een bodymilk voor onder de douche. Nou ja, “gewoon”, dat is het zeker niet!

Vandaag was het mijn douchedag, vanwege een hele droge huid douche ik niet elke dag maar om de dag, en stapte ik zo nieuwsgierig als een klein kind met de Nivea Onder de Douche Bodymilk (wel beetje lange naam..) onder het stromende water.

Nivea onder de Douche Body Milk

Nivea onder de Douche Body Milk, typisch Nivea blauw

De bedoeling is dat je je eerst wast met douchegel, dus ik ging aan de slag met mijn stukkie zeep “Snowcake” van de Lush Kerst collectie 2012. Daarna breng je de Douche Body Milk aan alsof het een douchegel is. Het ziet er uit als een hele dikke douchegel en het heeft die typische Nivea geur.
Nivea Onder de Douche Body Milk swatchEenmaal in contact met water gebeurt er by the way helemaal niets. Geen schuim. Ik vond het uitsmeren ervan wel een hele vreemde sensatie, het voelt dus ietwat dikkig waardoor je het idee hebt dat als je bij je decolleté en armen begint alles daar blijft “plakken” maar dat verandert naarmate je verder smeert. Dan wordt het heel glad! Je voelt letterlijk dat er iets op je huid ligt.

Na het aanbrengen moet je het afspoelen, ik zat eigenlijk te wachten op het moment dat ik het gevoel zou hebben dat het er af was. Maar dat moment kwam maar niet. Dus na 5-7 minuten spoelen vond ik het wel genoeg en ben ik onder de douche uitgestapt.

Tijdens het afdrogen voel je het ineens: ik heb bodymilk op! Je voelt gewoon echt bodymilk zitten en je huid is heel zacht en gevoed. En heel belangrijk: het plakt niet! Ik kon gelijk mijn spijkerbroek moeiteloos aantrekken. Wat wel jammer is, is dat de geur niet blijft hangen.

Ik vind de verpakking waar het in zit ook heel oke, het oogt als een bodymilk verpakking maar door de waterspetters die erop zijn getekend is gelijk duidelijk dat je dit met water hoort te gebruiken en het oogt fris. Daarnaast is de opening ook fris en hygiënisch:
Nivea onder de Douche BodyMilkEven met een doekje eroverheen na gebruik en het is weer schoon. Wel vraag ik mij af of ik de laatste restjes ook zo makkelijk eruit ga krijgen. Want als ik iets haat dan is het dat je een, voor je gevoel, nog volle verpakking moet weg gooien omdat er niets meer uit komt. Maar het flesje is redelijk goed in te knijpen dus we zullen zien.

Het is nu 6 uur na mijn douchesessie en mijn huid voelt nog steeds fris, zacht en gevoed. Dit product gaat denk ik toegevoegd worden aan mijn favorietenlijstje, good work Nivea!

Hij er in 2 versies: Body Milk en Body Lotion. De Milk is voor de droge huid (die heb ik dus) en de Lotion is er voor de normale huid.

De Nivea onder de Douche Body Milk kost €4,99 en is bij vrijwel elke drogisterij verkrijgbaar.

Heb jij hem al geprobeerd?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s