Poging 1: Nepwimpers

Klinkt heel arrogant, maar ik heb hele mooie wimpers van mezelf. Ze zijn dik, en lang. De ideale wimpers zou je zeggen. Het enige wat er aan scheelt, is dat ze amper kleur hebben. Maar goed daar heb je mascara voor. Omdat mijn wimpers niks te klagen hebben, heb ik nooit nog nepwimpers geprobeerd.

Ik weet niet hoe het staat, hoe het werkt en wat de beste producten zijn. Ik weet er nada, noppes van. Als ik er mensen mee zie lopen (overdag of op een feestje), vind ik het echt wel leuk hoor. Zeker die flashy-wimpers. Dus de laatste tijd heb ik er eens enkele gekocht, om het maar weer te laten liggen. Maar gisteren wilde ik het toch echt eens gaan proberen. Zou het wat voor me zijn?

Ik koos voor de eerste set die ik had gekocht. Bij mijn geliefde Action, kocht ik een setje van MAX. En ik zou ik niet zijn, als ik niet meteen de meest dramatische nam. Dame Edna is er niks bij, als ik deze wimpers op doe. Als lijm koos ik Duo lijm. Ik begreep dat dit een goede lijm moest zijn.

MAX Nepwimpers en Duo lijm

MAX Nepwimpers & Duo Lijm

Uiteraard heb ik op internet gezocht hoe je het beste de nepwimpers kunt opplakken. Je moest er in ieder geval even de tijd voor nemen. Nou, dit is dus niet voor even snel in de ochtend. Gelukkig lag Twan in bed.

Lijm op de wimper en heel even laten drogen, dan werd ie goed plakkerig. Nou oké, dan. Daar gaan we.

Duo meets MAX.

Duo meets MAX.

Tja, en nu? Ik voelde me zo onhandig. Niet zeuren Becky, gewoon op doen.

Nou, daar gaat ie!

Had ik ze eerst nog verkeerd om ook! Wat een gedoe zeg. Ik vond het ook niet leuk om te doen. Maar ik moest het van mezelf, en wilde het voor jullie. Ik heb niet voor niets al die wimpers gekocht!

Tadaaa!

Tadaaa!

Op zich zijn het gave wimpers. Ik zie dat ik eerst beter een eyeliner op had moeten doen. En nog een probleem: omdat ik kleurloze wimpers heb, zijn mijn wortels nooit donker gekleurd (dan moet ik ze verven, of zwarte eyeliner gebruiken). Dus dat zijn tips voor de volgende keer. Want ik ga nog meer pogingen doen. Ik wil ook eens wimpers met glittertjes en pareltjes enzo. En zo de blits maken.

Heb jij goede tips voor me?

2 thoughts on “Poging 1: Nepwimpers

 1. Hoi, hier wat tips:
  Bokkepootje gebruiken om nepwimpers dichter tegen je eigen wimperrand aan te duwen tijdens t plakken;
  Idd eerst fijn lijntje eyeliner zetten of later inkleuren (beetje priegelen);
  Met wimperkruller nepwimpers in eigen wimpers knijpen voor mooiere overgang;
  Als je ze vaker wil dragen raad ik wimpers aan van echt haar (zijn op internet voor weinig te krijgen)! Synthetische zien er zo fake uit, helemaal op foto’s;
  Duo is idd goeie lijm want droogt doorzichtig op.
  Oefenen oefenen oefenen! Succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s