5 Mooie Lente of Zomer Lipsticks

Net zoals iedereen heb ik er flink de balen van. Alwéér sneeuw?! Of er nog niet genoeg uit de lucht gevallen is. Zelfs mijn zoon vindt sneeuw: “Seew, vies, bah, kaajd (koud).” Helemaal zijn mama dus.

Maar nu is het lente. Niet lente volgens de kalender, maar meteorologisch gezien. Tenminste, dat zegt onze Helga. En dat geeft altijd hoop op een beetje goed weer. Ik ben die donkere lipsticks ook een beetje beu. En bij het woord lente denk ik aan kleur. En ik wil snel weer mijn heerlijke kleuren lipsticks op gaan doen. Ik liep net een beetje te rammelen (heerlijk, dat geluid van rammelende make-up) en wou deze 5 lipsticks met jullie delen. Ga ik jullie helemaal lekker maken voor de aankomende lente!

Viva Glam Nicki

Viva Glam Nicki

Ik heb helemaal niks met Nicki, maar deze lipstick is wel geweldig! Oogt wat neon, en laat ik nou fan zijn van neon. En natuurlijk de kwaliteit van Mac, en die is prima hier hoor.

Catrice Colour Bomb

Catrice Colour Bomb

Eén van de meest gewilde items volgens mij van de Revoltaire collectie. Die rode (die heb ik ook) was ook een hit. Maar deze wou ik toch echt ook hebben hoor! Ze is fris, apart en mat.

MAX Hot Pink

MAX Hot Pink

‘Budgeter’ dan deze kan niet. Max (van de Action) is echt Budget. Budger de budget-get. En dat maakt helemaal niks uit voor mij. Ik vind deze lipstick helemaal te gek. Prima kwaliteit, is helemaal niks mis mee.

Guerlain Berry

Guerlain Berry

Gekocht in de sale laatst bij Sephora. Kostte me nog een euro of dertig, maar goed. Dan heb je ook wat. Dat hulsje dat doet het ‘m. Pure luxe gevoel. Maar deze lipstick heeft ook nog eens een fantastische kleur!

MAC Show Orchid

MAC Show Orchid

Dit is een heuse favo van me: de Show Orchid. O baby, wat ben ik gek op jou. Dé ultieme zomer lipstick (allee, voor mij dan).

foto 3

Swatch!

Van links naar rechts: MAC Nicki, Catrice Colour Bomb, MAX Hot Pink, Guerlain Berry en MAC Show Orchid.

Heb ik je nu lekker gemaakt voor de lente/zomer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s