Hema Quick Dry Top Coat & Base Coat

Blûh, mijn Seche Vite was helemaal dik en stroperig geworden. Nou heb ik wel een verdunner, maar daar kan ik niet zo best mee overweg. En ik had helemaal geen zin, om eentje te bestellen. En gelukkig hoefde dat niet, want mijn oog viel op deze topcoat in de Hema. De ‘Quick dry top coat’. Klinkt goed. Voor €3,50 leek het mij wel de moeite van het uitproberen waard. En omdat mijn base coat bijna op is, besloot ik die ook maar meteen mee te nemen!

Hema Quick Dry Top Coat en Base Coat

Hema Quick Dry Top Coat en Base Coat

Als eerste bracht ik de base coat aan. Ik werd er eventjes stil van. Het effect vond ik al mooi, je zou het ook zo kunnen gebruiken.

Hema Base Coat

Hema Base Coat

Mooie middelvinger hè? Mijn nagels zijn nog steeds drama. Maar goed, ik ben heel erg blij met de base coat. Ze droogt ook vrij snel. It’s a keeper!

Hema Quick Dry Top Coat

Hema Quick Dry Top Coat

Achterkant van de verpakking. *Bla bla bla*. Sneldrogend, daar is waar ik voor ga.

Dé ultieme test. Lekker weer en zoonlief speelt in de achtertuin. Ik had net een laagje top coat aangebracht (boven een laagje lak van China Glaze) en bleef rustig wachten totdat… “Mamaaaaa, kom eens heppen!”
Nou daar ging ie dan. Ik moest autootjes uit de bak vissen. Ik hield mijn hart vast. Maar ja hoor, mijn nagellak hield het keurig. Ik had de boel net een minuut of 5 erop zitten. Vind ik vrij netjes!

Dus de top coat heeft me aangenaam verrast. Ga het zeker vaker gebruiken, en kijken of het de vervanger van de Seche Vite kan worden. Tot nu toe heb ik goede hoop.

Gebruik jij ook Hema Coats?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s