Clinique Deep Comfort Body Butter

Vandaag wil ik met jullie mijn nieuwste wapen tegen een droge huid delen, Clinique’s Deep Comfort Body Butter. Mijn zusje gaf mij deze enorme pot (200 ml) cadeau met Kerst afgelopen jaar. Ik ‘test’ hem dus al een tijdje 😉 Zij is er laaiend enthousiast over, nou…ik ook!

Clinique Deep Comfort Body Butter

Clinique Deep Comfort Body Butter

Jaren geleden maakt ik kennis met het fenomeen body butter, en sindsdien val ik als een blok voor geurige, dikke, romige, scoop with your fingers body butters… Hier hebben we ook gelijk het enige puntje van ‘kritiek’ te pakken; hij ruikt nergens naar. Maar daar staat Clinique ook bekend om hè? Het ontbreken van geurstoffen. Dus ik heb niks gezegd.

Als je de pot met de bekende zilveren deksel opent word je eerst geconfronteerd met zo’n fijn plastic dekseltje wat in mijn ogen de boel altijd net even wat beter afsluit en dus iets hygiënischer houdt. Ik zeg ‘iets hygiënischer’ want dit product pak je in principe met je handen uit de pot *scoop*, tenzij jij een spatel gebruikt maar ik ken geen mens die dat doet. En daarnaast…wie wil er nou niet scoopen?! Maar de vraag is dus of dat echt hygiënisch is, en wat dat dekseltje daaraan doet…Ik dwaal af… Want het is ook om ervoor te zorgen dat de boel niet tegen het zilveren deksel gaat plakken. Oh man, I hate when that happens…

Clinique Deep Comfort Body Butter

Multi-purpose dekseltje 😉

En dan gaat het dekseltje eraf…

Clinique Deep Comfort Body Butter

Aanschouw de boter!

Aanschouw de boter! Want boter is het. Maar hier mag je echt heel veel van, dat vinden al die dieetgoeroes helemaal prima. De body butter is heerlijk dik en smeert fantastisch, ik sta bekend als mevrouw ‘zunig’ maar met dit product ben ik toch best royaal hoor! Heerlijk, lekker dik op mijn huid.
En zoals gezegd het ruikt nergens naar, maar eigenlijk is dat wel oké, want als je parfum op wilt sprayen daarna zit je niet met zo’n rare geurenmix.

Maar doet het ook zijn werk? Clinique belooft verzachting, verlichting en hydratatie van de zeer droge huid. Dat vakje kunnen we afvinken *check*! Want dat is precies wat deze body butter doet. Zoals al vaker gezegd, ik heb een zeer droge huid en ben altijd op zoek naar producten die mijn huidje kunnen verzachten. Na het aanbrengen van de butter is mijn huid inderdaad niet meer schraal, niet meer droog en hij voelt zacht en prettig aan. Ik zit letterlijk beter in mijn vel 😉

Dus heb je een droge huid? Overweeg dan echt de aanschaf van deze body butter van Clinique. Je huid zal je dankbaar zijn.

Clinique Deep Comfort Body Butter kost rond de 36,- en is verkrijgbaar bij de Clinique verkooppunten zoals bijvoorbeeld bij de Douglas.

Wat is jouw droge huid remedie?

One thought on “Clinique Deep Comfort Body Butter

  1. Pingback: Dermolin foam en olie voor onder de douche | Make-up Meisjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s