Primark Goodies

Primark. Iedereen is er helemaal lyrisch over. Ik kom er nooit. Nou ja nooit. Ik ben er maar drie keer geweest ofzo. Waarvan eentje op een zaterdag… In de vakantie. Dat moet je dus nooit doen, tenzij je een doodswens hebt. Ik had meteen moeite met alle meiden en jongens die daar werken. Wát een troep! En die moeten dat ook allemaal weer gaan opruimen. En het zou me niets verbazen als ze nog even doorgingen na sluitingstijd. Ik kocht dus niks toen, behalve een neon trui in de uitverkoop. Dat was het enige wat ik meenam, in die slangen-rij richting kassa. Nu ging ik er op een dinsdag heen. Heel vroeg in de ochtend, geen vakantie. En kijk: dan zie je nog eens wat. Maar ik kocht geen kleding. Ik zag niks leuks. Tenminste voor de winter niks leuks. Primarkse zomers gaan gewoon nog drie maanden door ofzo. Korte mouwen (of nog spannender mouwloos) en dunne stoffen waar je ook nog eens doorheen kon kijken. Helaas Peanutbutter. Maar voor Twan daarentegen zag ik wel leuke kleren! Voor hem kocht ik drie broeken, twee truitjes met lange mouwen en twee dikkere truien. Nog geen vijftig euro. Zo. Hiep hoi Primark.

Ik wist dat Primark (of is het ‘de Primark’), ook beautystuff verkocht. Uiteraard bleef ik daar ook ff plakken en dit is wat ik kocht:

Beauty Primark

Primark Beauty Stuff

Handwipes (duo verpakking), een lipstick en een Chupa Chups Lipgloss.

Niet echt heel veel voor mezelf gekocht dus, maar wel leuk. Allé dat vind ik dan.

Beauty Primark

Handwipes!

Voor één euro maar. Voor twee stuks. De andere helft heb ik aan mijn sjoenmam gegeven. Handwipes zijn altijd handig. Vooral als je een spareribs-liefhebster bent zoals ik. En een kind hebt. Haha. Het zakje is zo ontzettend lief! Heerlijk knal, kun je goed in je tas vinden. De geuren van de doekjes zijn redelijk zoet. Voor mij mag dat nog wel wat meer zijn. Ze is wel lekker.

Beauty Primark

Primark Lipstick

We trekken het printje gewoon door in de lipstick, dacht (de) Primark. Vrij simpel, niks speciaals verder.

Beauty Primark

Voor maar 1,50!

Beauty Primark

Knallen Met Primark!

Volgens mij waren er niet zo heel veel kleuren. Maar de bak stond nogal hoog (grrrr, mensen denk eens aan de kleintjes onder ons!). Dus ik graai maar wat, en deze vond ik wel tof. Hop, in de Mary Poppins tas van de Primark.

Beauty Primark

Swatch!

De kleur heeft in het echt een zacht roze gloed erin, die ik met geen mogelijk op de foto kreeg. Want hier is ze gewoon oranje. Maar dat is ze dus niet. De kleur is in het echt heel tof! En ruiken dat ze doet. Zo zouden die handwipes moeten ruiken. Dit is een grote Haribo-fabriek. Ze ruikt enorm naar snoep. En dat is erg lekker. Snoep.

Beauty Primark

Chupa Chups Lipgloss

Daar gáán we weer. Kassakoopjes. “Nou, doe deze dan ook maar” Wat is dat grappig zeg, een Chupa Chup Lolly! Eh lipgloss!

Beauty Primark

Lik Maar Aan Me Lolly

Beauty Primark

Nu Is Mijn Lolly Op, Mag Ik Wat Van Je Drop?

In het bolletje zit dus de lipgloss. En ‘het stokje’ is je applicatortje. Gek genoeg ruikt ze niet echt hoor. En ze geeft ook geen kleur af. Een neutrale suffe gloss. Met een übercoole verpakking. Dus leuk voor de heb, niet voor gebruik.

Op zich vind ik het wel leuk de beautyafdeling van (de) Primark, maar het mag wel spannender. Ik denk dat ze er veel meer uit kunnen halen daar. Misschien is het in het buitenland anders? En hebben ze meer keus? Dit was trouwens in Luik (net over de grens). Dus ik bedoel nog wat meer over andere grenzen.

Heb jij Primark beautystuff?

 

 

 

Advertenties

2 thoughts on “Primark Goodies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s