Etude House Cushion Pact

Japan en alle landen die daar in de buurt liggen, hebben soms ‘gekke trends’. Zo heb ik laatst gelezen dat ze een operatie doen aan de mondhoeken. Die krullen ze dan omhoog en dan zou je dus altijd een lach op je gezicht hebben. Of laatst was ook ‘de scheve tanden’ in. Dat zou je er dan jonger uit laten zien. En zo hebben ze nog wel meer van die ‘gekke’ dingen. Ik schrijf dat express tussen aanhalingstekens, want wie ben ik om over zoiets te oordelen. Iedereen moet doen waar die lekker zin in heeft. Ik vind het altijd wel interessant om te lezen, zulke nieuwtjes uit Azië. En op YouTube vond ik een filmpje over een hype die daar gaande is over ‘Cushion Pacts’. Wat is dát nou weer, dacht ik. Ik ging er eens naar op zoek op Ebay en besloot er eentje te kopen, om het eens uit te proberen.

Etude House Cushion Pact

Etude House Cushion Pact

Ik laat je nog heel even in spanning wat het nou precies is. Gemeen ben ik hè?

De Cushion Pact komt in een rond doosje. Heel lief en schattig, zoals ik nu wel gewend ben van Etude House. Voorop staat een mooi logo en daaronder pronkt hun naam.

Etude House Cushion Pact

Zijkant Doosje

Het doosje is dik en log. Ik heb daar totaal geen problemen mee. Vind het juist wel wat hebben. Ze voelt overigens niet zwaar, al zou je dat nu misschien zo denken.

Etude House Cushion Pact

Doosje Open!

Nu verraad ik dus een beetje wat het kan zijn… Je ziet een sponsje!

Etude House Cushion Pact

En Dan Haal Je Het Sponsje Weg. En Dan…..

Etude House Cushion Pact

Zie Je Een Onleesbaar Stickertje

Dat is wel erg van me hè? Ik zal je niet langer laten wachten…

Etude House Cushion Pact

Cushion Pact!

Tja, denk je nu misschien. Wat is het dan? Dit is een soort van spons. Doordrenkt met minerale foundation, op waterbasis. Tenminste dat is wat ik op internet heb kunnen vinden. Het bevat SPF 50 (Jippie!), is vochtinbrengend en absorbeert de olie van je huid. Je gaat met het sponsje op de spons (volg je het nog?) en dan ‘tap’ je de foundation op je huid.

Etude House Cushion Pact

Eén Keer Drukken

De kleur is licht (ik koos voor nummer 02), voor mij nu niet geschikt (in de winter weer wel). En wat komt er veel product af, met een eerste keer drukken zeg.

Etude House Cushion Pact

Swatch!

Voor mijn gevoel lijkt dit ook een beetje op een BB cream, want ze is vrij dik. Wel trekt ze snel in. En ze dekt ook heel goed. Wat een grappig product zeg. Zéker handig als je op vakantie gaat, en je niet wil klooien met flesjes, dan is dit handig. Breekt niet, dus geen knoeigevaar.

Etude House heeft me weer blij gemaakt. Kan niet wachten tot ik het kan gaan gebruiken in de winter!

Wat vind jij van de Cushion Pacts?

 

 

 

 

 

 

Advertenties

2 thoughts on “Etude House Cushion Pact

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s