Blotting Papers

Mijn tweede naam is “oliebol” of “miss glimbol”. Soms lijkt het wel of ik alleen maar vet produceer. Ik heb snel vet haar en ik glim dus ook behoorlijk snel. Vreselijk vind ik dat. Maar och, iedereen heeft wel wat. En dankzij de beauty-industrie hebben we fijne hulpmiddeltjes om ongewenste minpunten tegen te gaan. Alleen soms moet je er naar zoeken. Niet alles werkt dus zo fijn. En soms komt het als een spontane verrassing. Omdat ik veel op Ebay koop de laatste tijd, kreeg ik eens een setje blotting papers in een pakketje. Suprise! En later nóg eentje. En ik heb er ook eentje besteld. Genoeg om een jaar vooruit te kunnen.

Blotting papers

Blotting Papers

Blotting papers zijn dus papiertjes die de mayonaise van je gezicht afhalen. Handig voor overdag, en je hoeft er niet perse een laag poeder over te doen. Je haalt de troep gewoon weg. Ik gebruik het graag voor ik mijn make-up ga opbrengen, dan weet ik zeker dat er niks meer drijft.

Blotting papers

Droog Velletje… Fris En Fruitig

Blotting papers

Dit Is Op Zijn Minst 1 Oliebol

Ik weet het, dit is een beetje heel erg vies om naar te kijken. Maar ik moest het je echt laten zien hoor. Dan zie je wat voor troep er van mijn gezicht afkomt en dan begrijp je dat blotting papers voor mij wel werken.

Blotting papers

Cadeautjes Uit Azië

Deze twee heb ik dus gekregen. Lief hè? En handig meeneem-formaat.

Blotting papers

Etude House Dear Girls Blotting Papers

En deze heb ik dan gekocht… Van Etude House!

Blotting papers

Doosje Open

Blotting papers

In Een Heel Stijlvol Doosje

Ik heb dus even genoeg voorraad in mijn lade. Dit waren fijne cadeautjes. Ik wou ze al eens halen, en nu kreeg ik ze ‘zo maar’ erbij, bij mijn bestelling.

Uiteraard heb je ze ook gewoon in Nederland. Catrice heeft ze nu ook in haar assortiment. Geloof nog geen drie euro. Ik heb blotting papers ook wel eens gezien in limited editions. Wat ik uit mijn hoofd nog weet, heeft Essence ze ook eens gehad. Dus ze zijn zeker makkelijk te verkrijgen!

Gebruik jij ook blotting papers

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s