L’Oréal Nude Magique BB Blush

BB, CC, en er zal nog vast wel een DD komen. L’Oréal bleef nog even hangen bij de BB’s en bedacht zich een heuse interessante blush. De ‘nude magique BB blush’. Een hele mond vol, maar het past nog wel op de tube. Tube? Inderdaad, dit is een vloeibare blush die zich aanpast aan de Ph waarde van je huid. Dus bij iedereen kan de kleur anders uitpakken. C’est magique!

L'oreal Nude Magique BB Blush

L’Oréal Nude Magique BB Blush

Een witte tube met een paarse dop. Heel simpel, maar toch heel fris en eh… schoon. Ik weet er even geen goede benaming voor. Maar als een verpakking wit is, dan voelt dat heel schoon. Als ik in mijn stash kijk en er zitten witte dingen tussen, voelt dat meteen opgeruimder. Het gaat helemaal nergens over, maar goed. Laten we kijken wat L’Oréal gebrouwd heeft.

L'oreal Nude Magique BB Blush

BB’s Behind

In een paar talen staat beschreven wat deze blush voor je doet. Zoals jullie weten zeggen ingrediënten me helemaal niks, dus daar kan ik maar dan ook beter niks over melden. Ik dacht eerst: ‘goh, wat een klein ding’. Maar hé, het is een blush! Geen foundation. In de tube (fijn, heerlijk hygiënisch) zit 15 ml. Dus heel erg oké, en je doet er dan ook een tijdje mee.

L'oreal Nude Magique BB Blush

Drupje Magique

Een transparante ‘gel’, is wat eruit komt. Fijn, dat het niet zo waterig is, dat het zo snel uitloopt en dat je er niet mee kan werken. Dat transparante wordt heel snel roze, wat de bedoeling is.

L'oreal Nude Magique BB Blush

Oeps…

Ondertussen was ik ‘even’ een andere foto aan het maken. En toen pas ging ik de boel eens uitsmeren. Helemaal niet handig en slim, want zie: dat magische drupje heeft zich helemaal gesetteld op mijn hand. Het lijkt precies op de muggenbulten die ik heb -ik krijg allergische reacties van muggenbulten-Dus als iemand dat nog nooit gezien heeft…. Voilà!

Nu weet je dat je dus niet zo heel lang moet wachten met deze blush opbrengen. Gewoon meteen uitsmeren. En zoals je ziet, je hebt er niet veel van nodig. Dus dat is een heel grote pluspunt.

En hoeray! Mijn ogen zijn zo goed als beter. Dat heeft natuurlijk niks te maken met je wangen, maar zo kan ik de boel toch beter laten zien.

L'oreal Nude Magique BB Blush

Op mijn geziggie.

Eh… Dit is wel errug ‘nude’ zou je denken. En dat klopt ook wel. Op mijn gezicht is de kleur heel licht. Zo licht dat je het niet op de foto krijgt. De blush geeft een ‘healthy glow’. Tenminste, dat is mijn ervaring. Ik zal wel totaal geen PH waarde op mijn wangen hebben, hahaha. De blush is wel fris en fruitig. Eigenlijk perfect voor een nude look, zoals de titel het zegt. Of als je wel een blush op wilt doen, die niet teveel opvalt. Ik zelf zou haar eerder skippen. Ze doet gewoon niet zo heel veel voor mij. Maar wat voor mij niet werkt, kan voor een ander wel geweldig zijn natuurlijk.

Wij spotten de L’Oréal Nude Magique BB Blush voor € 11,99 op Drogisterij.net.

Heb jij de L’Oréal Nude Magique BB Blush al gespot?

Make-up Meisjes is een samenwerking aangegaan met Drogisterij.net. Hierdoor zul je dus regelmatig (eens per week of minder) artikelen aantreffen die gaan over producten die wij van hen ontvangen hebben. Wij blijven ten alle tijden eerlijk in ons oordeel over een product. Als iets top of flop is dan zeggen wij dat gewoon!

3 thoughts on “L’Oréal Nude Magique BB Blush

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s