Annemarie Börlind Lipstick

“Als ik het niet kan eten, kan ik het ook niet op mijn gezicht doen”, heeft Annemarie Lindner gezegd. Wie? Annemarie Lindner is een dame die huidproblemen had. Dat was ze flink zat en ze besloot zelf haar cosmetica te maken en ze later te verkopen. Bedrijf Annemarie Börlind was geboren en de wereld was weer een cosmeticamerk rijker. Maar wel eentje die de natuur omarmt. Natuurlijke ingrediënten, geen siliconen en ze laten de dieren mooi met rust.

Annemarie Börlind… Ik had er nog nooit iets van gezien of gehoord. Ik verheerlijkte mezelf op Drogisterij.net en daar stuitte ik op Annemarie. Ik hou ervan om make-up uit te proberen die ik niet ken, zoals jullie wel van me weten nu. Dus dan is de keuze snel gemaakt. Ik koos voor een lipstick!

Annemarie Börlind Lipstick

Annemarie Börlind Lipstick

De verpakking oogt klassiek, netjes en vrij luxe. Dat zit hem in de parelmoer kleur en het (wit)goud in het midden. Ze is vierkantig en voelt niet zwaar. Een prachtig verpakking om te zien.

Annemarie Börlind Lipstick

Kleur Ice Rose

Ice Rose, de naam sprak me wel aan. Gezien komend winter. Ik verwachtte een ‘ijzig’ roze kleur, eentje die dus vrij licht moet zijn. Dat vind ik namelijk heel erg mooi met iets van een blauw/wit achtige oogschaduw.

Annemarie Börlind Lipstick

‘Ijzig Roze’

Annemarie Börlind Lipstick

Lief Bol Lipstick

Zo op het oog is het niet het roze dat ik verwacht had. Maar ‘we shall see’. Lipsticks hebben vaak de vorm van een puntig hoek, als jullie snappen wat ik bedoel. Op zich maakt het helemaal niks uit natuurlijk, maar deze is in een ronde vorm gegoten (als je dat zo kan zeggen) en dat smeert toch erg prettig en het ziet er heel lief uit.

Annemarie Börlind Lipstick

Swatch!

Ook op de handen minder ijzig dan verwacht, maar zeker niet mis. Heb er even een flinke swatch van gemaakt.

Annemarie Börlind Lipstick

Op Mijn Lippen…

Annemarie Börlind Lipstick

Full Face Met Annemarie!

De lipstick is zacht en ze ruikt totaal niet. Hoewel de kleur iets minder roze had gemogen, is ze wel erg mooi. Het is ook een vrij standaard kleur. Niet iets geks of aparts, en daarom voor bijna iedereen wel geschikt. Mocht je van roze lipsticks houden tuurlijk.
Ze smeert erg prettig, wat ook komt door de ronde vorm. Ik ben blij met deze lipstick! Eigenlijk ben ik wel nieuwsgierig naar nog meer goodies van dit merk. Vanwege de kwaliteit en de verpakkingen. Eens kijken of ik nog wat kan ‘op’snuffelen.

Wij spotten de Annemarie Börlind Ice Rose voor € 14,95 op Drogisterij.net.

Heb jij wel eens gehoord van Annemarie Börlind?

Make-up Meisjes is een samenwerking aangegaan met Drogisterij.net. Hierdoor zul je dus regelmatig (eens per week of minder) artikelen aantreffen die gaan over producten die wij van hen ontvangen hebben. Wij blijven ten alle tijden eerlijk in ons oordeel over een product. Als iets top of flop is dan zeggen wij dat gewoon!

Advertenties

7 thoughts on “Annemarie Börlind Lipstick

  1. Pingback: Annemarie Börlind Oogschaduw | Make-up Meisjes

  2. Pingback: Annemarie Börlind Oogschaduw | Make-up Meisjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s