Etude House MiniMe Ms. Holic

Ik heb deze jongedame al een klein tijdje in de kast staan, maar heb haar er pas gisteren uit gehaald om het te proberen. Tjees, dat had ik veel eerder moeten doen! De dame in kwestie heet ms. Holic en ze is gemaakt door Etude House. Ik geloof dat zij een jongensgroep bij de hand hebben genomen en ieder van hen, presenteert zo’n flesje. Er zijn er vijf in totaal. Het precieze verhaal weet ik niet. Nu zul je vast denken, Becky wat moet je met een plastic reuzenpop? Wel lady’s, dit is een soort van een bodyspray! Voor lichaam en haar. Ideaal voor de zomer dus, maar domme ikke heb haar verwaarloosd. Vandaag wil ik haar alsnog aan jullie voorstellen!

Etude House Ms Holic

Etude House Ms Holic

Nee. Niet lachen. Niet doen. Dit is echt een superschattig en leuk ding. Zulke sprays vindt je hier dus never nooit niet. Mevrouw Holic is dus heel erg roze, heeft ballerinaatjes aan en ze geeft je een lief knipoogje.

Etude House Ms Holic

Sexy benen van Ms Holic

O wacht, het zijn geen ballerina’s, maar hakjes.

Etude House Ms Holic

Knipoogje!

Etude House Ms Holic

Sprayyyy

Hier is de dop eraf en wat je wel opvalt is dat dat ding vrij groot is. Er zit dan ook 100ml in. De fles voelt ook erg stevig aan. Nog net niet lomp zou ik zeggen. Je hebt echt het idee dat je wat bijzonders in je handen hebt. En dan de test: Pssssssshhht… *snuf snuf*. Wat een heerlijke geur. Heerlijk fruitig en niet overheersend, wat een bodyspray ook niet hoort te doen. Je ruikt vooral de sinaasappel en de mango. Ik ben dol op zoete geurtjes en hoewel deze niet heel sterk is, is ze wel erg lekker!

Etude House Ms Holic

Strikje

Deze dame heeft een strikje op haar roze haren. Heel grappig en apart, want….

Etude House Ms Holic

Tadaaaa!

Het is een telefoon-plug-ding!

Al met al een heel grappig, schattig en een heerlijke bodyspray. Die ik voor nu in de kast laat staan en volgend jaar lente/zomer eens fijn ga gebruiken.

Wat vind jij van Ms. Holic?

Advertenties

6 thoughts on “Etude House MiniMe Ms. Holic

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s