Hema Mini Make-up Kit

Ik kreeg spontaan flashbacks naar vroeger bij het zien van dit Hema doosje. Vroeger had ik wel vaker van die uitschuif-kits, zeg maar. En ook een kleintje die me erg geliefd was. Zo jammer, dat ik het nu niet meer heb… Toen ik laatst bij de Hema was, viel mijn oog op een uitschuifdoosje. En ze móest dan ook mee!

Hema Mini Make-up Kit

Hema Mini Make-up Kit

Dat is toch enorm schattig? Ik ben gek op uitschuifdoosjes. Wel de kleinere doosjes dan, die grote joekels daar voel ik niet zo veel voor. Maar de titel zegt het al: dit is een mini-doosje. Een: ik-ben-zo-makkelijk-voor-in-je-handtas-formaat.

Hema Mini Make-up Kit

Achterkant met wat info

Toen maakte ik het kartonnen doosje open, en was er een enorme grote teleurstelling. Tuurlijk, het doosje is gewoon zwart. No problemo. Maar er staat ook gewoon helemaal niks op! Geen hema, of zelfs niet de goede oude ‘Miss Helen’.

Hema Mini Make-up Kit

No name make-up kit

Cheap, vind ik dat. En dan nog erger!

Hema Mini Make-up Kit

Achterkant doosje.

Ik haat zo’n onafgewerkte achterkant. Maak het gewoon helemaal glad. Dan betaal ik wel 50 cent meer hoor, denk ik dan. O, wat een domper is dit weer. En ik begin al spijt te hebben van dit aankoopje…

Hema Mini Make-up Kit

Doosje open

Dit is wel weer erg cute. Het is echt zo mini. Waarschijnlijk gebruik je de gloss drie keer ofzo, en dan is het op. Maar lief is het zeker wel.

Hema Mini Make-up Kit

Verrassingsdoosje!

Aaaaaaah! En klopt helemaal zoals dat gaat in mijn herinneringen van vroeger. Zo gaaf om die dingen open te schuiven. Ik weet het, ik kan enthousiast worden over rare dingen, haha.

De kleuren zijn vrij neutraal. Niet heel spannend. De oogschaduw is wat groenig van kleur, en de blush heeft een roze tint net zoals de glossjes.

Hema Mini Make-up Kit

Swatch!

Hema Mini Make-up Kit

Swatch!

Hema Mini Make-up Kit

Swatch!

De oogschaduw is vrij korrelig en geeft bijna geen pigment af. Ik heb wel tien keer moeten smeren om tot dit resultaat te komen. De donkere kleur is op zich nog wel bruikbaar. De blush is oké. Fijne alledaagse kleur en het pigment is stukken beter dan die van de oogschaduw. Voor de bloemenprint hoef je het niet te doen. Die is na één veeg weg. Van de glossjes is de donkere wel het meest zichtbaar en mooi. Daar kan ik wel wat mee. De andere twee hebben niet zo veel kleur, maar die kan je dan ook goed gebruiken voor als je wat neutralere lippen wilt op een dag.

Conclusie? Waardeloos, ik zou het laten staan, en voor die vijf euro iets kopen waar je wel écht wat mee kan.

Probeer jij wel eens kitjes van de Hema uit? En wat vind je er dan van?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s