Maybelline Baby Lips

Schijnbaar is dit een hele gehypte lipbalm. Ik zie ze overal in alle stash filmpjes, en ik weet niet meer wat ik er allemaal over gelezen heb. We hebben het over de ‘Baby lips’ van Maybelline, die in allerlei schattige kleurtjes en geurtjes verkrijgbaar zijn. Mijn Barbie-voorkeur-voor-kleur kwam weer naar boven: ik koos voor roze…

Maybelline Baby Lips

Maybelline Baby Lips

… met gele letters! Nou, ik snap wel waarom al die beautyliefhebbers meerdere kleuren willen. Want het is verrekte lastig kiezen. Mijn ik-wil-deze-hebben-kleur was dus roze en de naam heeft daar ook aan meegeholpen. Pink Punch!

Maybelline Baby Lips

Te cute!

Nou, je verliest haar zeker niet in je tas. Deze valt zo op, dat je haar makkelijk kan vinden. Fantastisch vind ik het. Verder is het een gewone stick. Plastik, maar voelt op de een of ander manier lekker in je hand.

Maybelline pink punch

Barbie-Pink

Toen ik dat zag, was ik reuze benieuwd naar hoe ze op de lippen zouden zitten. Tjees, transparant is het zeker niet in ieder geval. maar zouden je lippen er ook zo knal van worden?

Maybelline Baby Lips

Beloofd heel wat

Deze balm beloofd heel zichtbaar te zijn: zachter, mooier, gehydrateerder en gevoed. En dat allemaal in één week. Ben benieuwd of ik dan ‘rond die 80% zit’.

Maybelline pink punch

Swatch!

Wow, dat is flink roze. Ik heb dat nog nooit gezien bij een lipbalm. Dit is zeker wel apart. Hoe zal ze zijn op mijn lippies?

Maybelline pink punch

Baby-lippies

Maybelline pink punch

Erg neutrale make-up, maar het gaat om de lippen!

De kleur is mooi, maar ik zou haar eerder gebruiken als een soort van ‘zachte lipstick’. Want wat geeft ze een pigment af! Dit is echt roze, heel erg roze. Voor een lipbalm dan. Want die gebruik ik altijd onder een lipstick. Met de Baby-lips hoeft dat dus niet. Die kan dus prima zo gedragen worden. Enne, ze ruikt nog eens lekker. Beetje zoet. Mjam!

Hoor ik dan bij die ongeveer 80%? Ik heb haar de volle week (iets meer dan dat) getest. Ja, kan ik zeggen. Mijn lippen voelen zacht en prettig aan. Nou weet ik niet dat als ik haar ga testen als het buiten -10 is en je de ijspegels aan je neus hebt hangen, het allemaal nog zo voelt, maar ik heb daar wel vertrouwen in. Het is gewoon een hele fijne stick, die je lippen heerlijk verwent. Ik weet dat ik er niet mee geboren ben…maybe it’s Maybelline.

Wij spotten de Maybelline Baby Lips in 5 fantastische kleuren voor €3,49 op Drogisterij.net. Met de feestdagen is het extra leuk bestellen bij Drogisterij.net, want je mag er dan je virtuele schoen zetten!

Heb jij de Baby Lips al geprobeerd?

Make-up Meisjes is een samenwerking aangegaan met Drogisterij.net. Hierdoor zul je dus regelmatig (eens per week of minder) artikelen aantreffen die gaan over producten die wij van hen ontvangen hebben. Wij blijven ten alle tijden eerlijk in ons oordeel over een product. Als iets top of flop is dan zeggen wij dat gewoon!

Advertenties

4 thoughts on “Maybelline Baby Lips

  1. Ik heb precies deze lipbalm gekocht en moet eerlijk bekennen: ik snap de hype niet. Het is wel een leuke verpakking – het is weer eens wat anders – maar verder vind ik het niet veel bijzonders. Hij heeft enorm roze af (ik hou niet zo van roze) en maakt je lippen zacht, zoals iedere andere lipbalm…..

    Het is wel een leuk prijsje voor zo’n ‘duur’ merk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s