Guerlain & Collistar

Dat is dus iets wat bijna nooit voorkomt… Een best wel grote sale bij een parfumerie. Tenminste, je ziet het niet bij grote keten als een Ici of een Douglas. Nou zit er bij ons in het winkelcentrum een parfumerie die weg gaat. Of ja, ze is om over te nemen. Ik weet niet of het daarmee te maken heeft, maar er hing een mega poster buiten met: 50% korting op alle make-up. Ja, je leest het goed! En voor de eerste keer stapte ik die kleine onbekende parfumerie binnen en besloot om weer eens voor de luxe producten te gaan. Want zeg nou zelf: 50% is wel super aantrekkelijk!

Guerlain en collistar

Mini Haul!

Helaas hadden ze merken als Dior en Chanel niet. Maar wel Guerlain, Shiseido, YSL, Clinique en Collistar. Ik sloeg mijn slag vooral bij Guerlain. Ik bedacht me ook, dat ik daar niks van had…

Guerlain oogschaduw

Mono oogschaduw

Een lief, vierkant, elegant, gouden doosje. Echt heel fijn om ook zonder weerspiegeling op de foto te krijgen. NOT. Ik koos de kleur 162, wat een neutrale kleur is.

Guerlain oogschaduw

Doosje open…

De kleur is een soort van beige-achtig met veel shimmer. Er lijkt wel een gouden glans in te zitten.

Guerlain lipstick

KissKiss Lipstick

Die naam is al fantastisch, en het hulsje des te meer. Ik heb al een lipstick van deze lijn (al járen), en blijkbaar doen ze het goed, want het bestaat nog steeds. Ik koos voor de kleur 360 Rose perle. Wat de kleur ook is een parel rose, erg mooi voor de zomer. En oe, ze ruikt goddelijk! Beetje licht zoetig, naar snoepjes.

Guerlain Meteorites

De pareltjes van Guerlain

Guerlain Meteorites

Oe la la….

Guerlain Meteorites

Wauw… Ik vind ze prachtig!

Wat ik eigenlijk al een hele tijd wou hebben, maar wat ik gewoon te duur vond, waren de pareltjes van Guerlain. Wat officieel genoemd heet: Météorites Perles. Je hebt ze in verschillende varianten. Ik koos teint doré. De pareltjes met bruine balletjes erin. De lichtste variant (met groene en roze balletjes) was er ook nog, maar ik heb al zoiets. Dus deze zonnepareltjes nam ik mee naar huis.

Collistar highlighter

Magic powder van Collistar

Highlighter+mooi flesje+pompje+50% korting=bankpasje uit mijn portemonnee trekken. Van Collistar heb ik ook nog niks, terwijl dat echt wel een mooi merk is. De laatste tijd heb ik vele highlighters gekocht, en ja, daar móest deze ook echt bij.

Ik ben echt superblij met mijn koopjes. En ik denk dat ik binnenkort maar even terug ga, om nog wat meer te scoren. Ik ben gek op sale, en zoiets zie je niet snel in een parfumerie. Woon je in Maastricht, of kom je uit de buurt? Dan zou ik zeker snel een kijkje nemen!

Heb jij Guerlain en Collistar aanraders voor me?

Advertenties

2 thoughts on “Guerlain & Collistar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s