Nivea Aqua Effect Voedende Dagcrème

Al een tijdje keek ik uit naar een nieuwe dagcrème, ik wilde graag iets dat flink hydrateerde. Ik heb een hele droge huid en om de kleinste rimpeltjes voor te zijn is dat de oplossing. Uit een tijdschrift pulkte ik 2 proefjes van Nivea’s aqua effect lijn: een was de dagcrème, de ander de nachtcrème. Een schot in de roos! Wat een fijn spul! Dus *hup* als de bliksem bestelde ik ze! Als eerste licht ik de dagcrème uit.foto 1Hij komt in een niet hele bijzondere verpakking, gewoon heel ‘Nivea’. Ik zeg ‘hij’ maar wat is ‘hij’ dan? Een tube!
foto 4Tubes zijn zo handig! En vooral hygiënisch! Enige nadeel van een tube is dat je niet het onderste uit de kan krijgt zonder hem door te knippen… Dus als je denkt dat hij bijna op is, de schaar erin! Je zult versteld staan van hoeveel er nog in zit.
foto 3De crème heeft een hele fijne textuur, niet te dik en niet te dun. En precies ‘waterig’ genoeg, of moet ik zeggen ‘aqua’ genoeg? Je hebt echt het idee dat je water je huid insmeert. Hij trekt snel in en ruikt heerlijk nostalgisch naar… Nivea!

Na het aanbrengen voel je een frisse sensatie op je huid, alsof je water op je gezicht hebt geplensd. Heerlijk in de vroege ochtend!
foto 2De Nivea Aqua Effect Voedende Dagcrème bevat natuurlijke amandelolie en Hydra IQ. Deze voedden, verzorgen en hydrateren de huid op een diep niveau. De crème is er in 2 varianten, voor de droge/gevoelige huid en voor de normale/gemengde huid.

Al met al ben ik enorm te spreken over deze crème, doordat alles zo simpel is; de verpakking, de kleuren, de tube…de prijs… heb je het idee dat het juist doeltreffend is. En ja daarnaast ben ik een enorme Nivea fan en hebben ze mij zelden teleurgesteld! Volgende keer review ik de nachtcrème!

Wij spotten de Nivea Aqua Effect Voedende Dagcrème voor € 8,45 op Drogisterij.net.

Welke Nivea gezichtsproducten gebruik jij?

Make-up Meisjes is een samenwerking aangegaan met Drogisterij.net. Hierdoor zul je dus regelmatig (eens per week of minder) artikelen aantreffen die gaan over producten die wij van hen ontvangen hebben. Wij blijven ten alle tijden eerlijk in ons oordeel over een product. Als iets top of flop is dan zeggen wij dat gewoon!

3 thoughts on “Nivea Aqua Effect Voedende Dagcrème

  1. Pingback: Nivea Aqua Effect Herstellende Nachtcrème | Make-up Meisjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s