Catrice Celtica

Nog niet te koop in Nederland, maar wel alvast een voorproefje op Make-up Meisjes! Ik spotte de nieuwe LE in Aken en zelfs daar moest ik moeite doen om de spullen te vinden. Ik heb ze letterlijk bij elkaar geschraapt in verschillende winkels. Maar ik heb het! Catrice Celtica.

Catrice celtica

Cream to powder blush

Mijn blush lade ontploft bijna. Ik schaam me dood, echt. Maar ook deze vond ik weer erg mooi. Ik twijfelde tussen deze en de peachy achtige. Misschien dat ik die ook nog wel meeneem mocht ze in NL uitkomen. Ik koos dus voor Pinkadoxa. Een crème blush, die erg zacht en dun aanvoelt. Het transformeert meteen tot een poeder. Apart en handig. Een erg mooie kleur ook. Heerlijk voor de lente vind ik.

Catrice celtica

Pinkadoxa

Catrice celtica

Swatch!

Nail flakes. Schijnbaar bestaan ze al wat langer. Maar ik als nagel-leek wist dat dus niet. Hele grote kans dat ik het niet eens ga gebruiken. Ik zou niet eens weten hoe. Maar voor het geval dat ik het toch wel doe, nam ik het toch maar mee. Als iemand tips heeft hoe ik ze op de nagel kan doen/zetten/aanbrengen… let me know.

Catrice celtica

Nail flakes: Pinkadoxa

En dan waar iedereen voor in de rij moet gaan staan… de highlighter! Ja ja mensen, ik vond de een na laatste in een soort van een Duitse V&D achtige zaak. Is maar goed dat ik daar keek. Want ik zie daar nooit wat, ze lopen nogal achter. En dat is mijn geluk geweest. Ik griste deze schoonheid uit het rek en het was MIJN. Een vrij neutrale highlighter als je alles lekker door elkaar mengt. Denk dat deze voor bijna iedereen wel geschikt is, mits je van highlighters houdt. I do.

Catrice celtica

Multicolour highlighter: Far and beyond

Catrice celtica

Doosje open… Prachtig!

Catrice celtica

Swatch!

En, word jij warm van deze collectie? Heb jij al wat dingetjes die je wil scoren?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s