Nivea Aqua Effect Nachtcrème

Een tijdje terug vertelde ik over mijn nieuwe aanwinsten op crème-gebied: een dag- en een nachtcrème van Nivea’s Aqua effect lijn. Ik reviewde toen de dagcrème en beloofde een review van de nachtcrème. Vandaag is het zover!foto 2Ik verklap meteen dit is echt mijn favoriet van de twee! De crème zit weer in een simpele kartonnen verpakking, maar daar in…?
foto 1Een super mooie diepblauwe pot! Ik vind hem prachtig! Hij heeft dat authentieke Nivea gevoel, het materiaal is erg gaaf, namelijk glas, en hij voelt daardoor ook wat zwaarder. En dat geeft je dan net weer het idee dat je een tikje luxueuzer product in handen hebt dan een ‘gewone’ pot Nivea.
foto 4Bij openen tref je zo’n zilver folietje aan. Ik sloop dat er altijd na 3 dagen vanaf.  Eerst doe ik heel zuinig en doe ik steeds netjes de folie er weer op maar  algauw gaat het irriteren, zit ik er aan te pulken en hup weg ermee!
foto 3Dan komen we nu aan bij het interessantste deel, de swatch en mijn ervaring 😉 Dit is weer de variant voor de droge/gevoelige huid. Hij bevat amandelolie en Hydra IQ (“Hydra IQ is een uniek ingrediënt dat de vorming van nieuwe aquaporines –  hydratatiekanaaltjes
van de huidcellen – stimuleert, om zo de circulatie van water van cel naar cel te verbeteren. Dit leidt tot een optimale vochtdistributie, zelfs in de diepere epidermale huidlagen” zegt Nivea).

Je ziet het niet echt goed op de foto maar dit is echt een hele stevige, dikke crème. Je moet flink met je vingers in de pot drukken om er een echte ‘klodder’ uit te halen. Maar eigenlijk hoeft dat ook niet, het is een hele vette crème die goed ‘afgeeft’. Dus simpelweg je vingers erlangs halen zonder al te veel druk, is eigenlijk voldoende om een goede hoeveelheid crème op je gezicht aan te brengen. En ook deze heerlijkheid heeft weer die typische vintage Nivea geur, mmmm!

Ik was meteen verkocht. Dikke crème geeft mij altijd het idee dat het echt wat doet.  Maar bij deze crème blijft het niet bij alleen het idee, hij doet ook echt was het beloofd; een ontspannen en frisse, diep gehydrateerde huid. Na het aanbrengen is mijn huid niet trekkerig meer en voel ik inderdaad een ‘fris’ ‘ koel’ gevoel op mijn snoet! Zou tot de ochtend moeten duren zeggen ze. Nou dat durf ik nog wel in twijfel te trekken, ik vind niet dat ik s’morgens met een frisse en ‘ontspannen’ huid wakker word. Wat is dat überhaupt, ontspannen wakker worden? Mijn wekker gaat om 6.15 uur…daar is niks ontspannen aan.

Afgezien van dat je dus niet ontspannen wakker wordt van deze crème 😉 is het een aanrader. Door het hydraterende effect is hij ook zeker geschikt om beginnende rimpeltjes tegen te gaan, want daarvoor geldt: hydrateren, hydrateren, hydrateren! Gebruik hem in combinatie met de dagcrème om de hele dag door te genieten van een gehydrateerde huid.

Hij kost €9,99 en je kan hem vrijwel bij elke drogisterij kopen maar voor de luie ladies onder ons, hij is ook gewoon online te bestellen! Bijvoorbeeld bij Drogisterij.net!

Welke Nivea gezichtsproducten gebruik jij?

Make-up Meisjes is een samenwerking aangegaan met Drogisterij.net. Hierdoor zul je dus regelmatig (eens per week of minder) artikelen aantreffen die gaan over producten die wij van hen ontvangen hebben. Wij blijven ten alle tijden eerlijk in ons oordeel over een product. Als iets top of flop is dan zeggen wij dat gewoon!

3 thoughts on “Nivea Aqua Effect Nachtcrème

  1. Pingback: Nivea Aqua Effect Voedende Dagcrème | Make-up Meisjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s