Essence All About Candies

Op mijn verjaardag in ‘Köln’, zag ik dat bij de DM al de nieuwe goodies van Essence en Catrice in de schappen lagen. Omdat ik zo goed bezig met ben mijn stash te down-sizen, nam ik alleen dit palletje mee omdat ze bij mij meteen in het oog sprong. En geloof me: het was moeilijk de verleiding te weerstaan om al het andere niet mee te nemen. Er zaten zoveel leuke dingen bij. Maar wat nam ik nu mee?

Essence all about candies

Essence all about candies

Kon ook niet anders: lieve kleurtjes en een helemaal geweldige naam! Dat moest toch mee? Het pallet-je leek me ook erg leuk voor de zomer trouwens. Het is een pallet wat lijkt op de doosjes die er nu uit zijn gegaan. Alleen zitten hier 6 kleuren in (ik meen in de vorige 8).

Essence all about candies

WE WANT CANDIE!!!!!

De kleuren zijn een beetje pastel-achtig. Je kan ze zo los opdoen/dragen/aanbrengen (of hoe zeg je dat), of misschien wel combineren met een neutrale kleur of… nou ja. Hoe creatief je zelf bent.

Essence all about candies

Swatch!

Nog geen buikpijn van al die zoetigheid? De kleuren zijn minder gepigmenteerd dan ik dacht. Ze geven ook minder kleur af. Dit palletje is voor mij mwôh. Het gaat wel. Niet echt slecht, maar ook niet wauw. Deze palletjes komen ook in meerdere kleuren, waaronder eentje met fellere tinten. Daar ben ik ook wel nieuwsgierig naar. Die zag ik namelijk niet liggen. Dus mocht ik ze in Nederland spotten, dan ga ik zeker even kijken.

Wat vind jij van dit palette? Heb jij al wat gescoord van de nieuwe collectie van Essence of Catrice?

3 thoughts on “Essence All About Candies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s