NARS x 4

“Wat wil je met je verjaardag?” Tja, wat wilde ik nou. Ik ben bezig met declutteren. En ik wil beetje consuminderen, zeg maar. Als ik al iets wou, dan wilde ik iets wat ik al heel lang wou. En dat was nog wat van NARS. En dat is maar niet te krijgen hier. Laatst in Keulen kon ik er ook al niks van vinden. Godzijdank is er zoiets als internet en vriendjelief bestelde voor mij wat leuke goodies van NARS (en ik dacht, ik bestel er meteen 2 mee).

NARS

NARS NARS NARS NARS

O, wat zijn ze schattig die kleine rubberen doosjes. En o, wat zijn ze nog mooi. Dat wordt heel snel vies is mijn ervaring. Maar okeej. Dit zijn de kleuren die ik graag wilde hebben:

NARS

Bali, Night star, Yamal & Mekong

Geen gekkigheid, maar vrij neutrale en normale kleuren. Kleuren die altijd goed zijn en waarbij je lekker kan combineren met andere kleuren.

Nars Bali

Bali

Bali is een matte vrij donkerbruine kleur. Wat donkerder dan op de foto. Ik ben gek op mat, meer dan op een shimmer kleur.

Nars Night star

Night star

Night star is geen mat. Nee, deze is zelfs niet shimmer. Deze is een en al glitter. Glitterbom! Het is een beige kleur met gouden glitters dus. Mooi voor accenten.

Nars Yamal

Yamal

Yamal is mat en is prima geschikt voor in de arcadeboog. De kleur kun je een beetje omschrijven als ‘assig’  en is vrij licht. Je kan deze goed opbouwen. Misschien is ze zelfs geschikt als wenkbrauwpoeder.

Nars Mekong

Mekong

Okeej, deze is ook niet mat, maar ik  moest en zou deze hebben. De swatches waren zo mooi op internet. Het is een donkerbruine chocolade kleur met veel glitter.

Nars

SWATCH! Bali, Night star, Mekong & Yamal

Prima pigment en mooie kleuren! Ik ben erg blij met mijn keuze in deze schattige oogschaduw mono’s. De prijzen zijn alleen hoog. Voor 1 doosje betaal je €25.- Ik vind dat echt idioot. Zeker als je nagaat dat je ze in het buitenland een stuk goedkoper kan krijgen. Maar goed, ik heb nu deze (en nog eentje ooit op Marktplaats gekocht), en ben er super blij mee!

Heb jij Nars aanraders?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s