Park Avenue Lipstick 04 en 06

Met enige regelmaat kom in België, favoriete spot op dit moment is winkelcentrum Mediacité in Luik, waar o.a. de Primark ligt en een Delhaize voor lekkere wijntjes en some good french food! Daarnaast zit er ook een hele leuke drogisterij, de ‘Di’. Zij verkopen allerlei bekende en onbekende merken. Zo stond ik mij daar laatst te vergapen aan het enorme lipstick gamma van het make-up merk ‘Park Avenue Brussels’. Nog nooit van gehoord zeg je? Me neither! Maar met lipsticks in alle kleuren van de regenboog en voor maar €3,90 per stuk wilde ik dat ik er eerder van gehoord had!
image (4)Ik ben even “in het merk” gedoken voor jullie, ze noemen zichzelf een ‘budget vriendelijk, kwalitatief goed Europees merk’ waarin het zwart-witte ontwerp staat voor luxury, elegantie en style …én ze zijn trendgevoelig.

In het rijtje lipsticks, hebben ze ‘gewone’ lipsticks, moisturizing lipsticks en lipgloss.
Ik heb 2 moisturizing lipsticks in de fantastische kleuren 04 en o6 meegenomen.
image (5)Altijd jammer als een merk nummers verkiest boven gave namen! Maar gelukkig hebben ze wel gave kleuren, 06 is een rode kleur en de 04 een oud roze-achtige met een lichte blauwe goed erin..
image (6)Tja, er valt verder vrij weinig over te zeggen. De hulzen zijn zwart/wit met de merknaam erop en boven in de dop zit een kijkvenstertje zodat je in makkelijk je lievelingskleur terug kan vinden in je stash. Slim!

Ik heb ze eigenlijk niet geswatcht dit keer maar gewoon maar meteen opgedaan 😉 Eerst de knaller maar doen? De 06…
image (9)…staat als volgt…
06Mooi hè? Hij knalt echt! De ooglook heb ik btw gemaakt met het Maybelline Big Eyes Palette. Dan nu de 04…
image (8)…die staat…
04…ook super! Maar is natuurlijk een stuk subtieler dan de 06. Hij haalt mijn eigen lipkleur mooi op. Ik was al een hele tijd op zoek naar een oud-roze lipstick, 1 van mijn allereerste lipsticks was oud-roze en die heb ik al heel lang niet kunnen evenaren. Deze is bijna een kopie! Misschien moet ik maar eens een blogje weidden aan mijn eerste lipstickje, want ik heb hem nog steeds in mijn bezit. Hij is mij erg dierbaar.

Deze lipsticks zijn super glanzend en comfortabel om te dragen, ze glijden als boter over je lippen en geven heel erg veel pigment af. En wat echt opvalt is de geur: ze ruiken heerlijk naar vanille!! Enige minpuntje, naast dat ze niet in Nederland verkrijgbaar zijn, is dat ze niet long-lasting zijn; een drankje of maaltijd overleven deze beauties niet. Maar daar draag ik ze niet minder vaak om!

Park Avenue Brussels lipsticks kosten €3,90 en zijn (helaas) alleen verkrijgbaar bij drogisterij Di in België.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s