Essence How To Make Paletten

Essence is heel goed bezig. Zoals jullie weten heeft Essence haar schap(pen) vernieuwd, met ontzettende leuke en vooral heel veel nieuwe hebbedingetjes. Tijdens mijn rondje Duitsland keek ik ook mijn ogen uit bij Müller. Dat is een soort van drogisterij/parfumerie/speelgoedzaak (?!). In de schappen van Müller lagen meer spulletjes dan die hier in Nederland. Jammer, want het zag er zo mooi uit! De lipsticks lagen in een draaiend schap, zeg maar. Erg leuk verzonnen. Ik nam onder andere deze twee paletten mee:

Essence How to make

How to make paletten

Whaaaaa, twee ontzettende lieve schattige boxjes. Er zijn er meerdere van: een nude, een smokey en een wenkbrauw palette. Maar eerst besloot ik deze twee pareltjes een kans te geven. Gegrist uit het rek, aangezien het de laatste waren.

Essence How to make

How to make bright eyes

Essence How to make

Boxje open u

Essence How to make

Bright eyes…

Ik werd meteen verliefd op deze doosjes. Ze zijn van stevige kwaliteit en hoewel ze er zo popperig uitzien, voelt het op de een of andere manier best luxe aan. Er is oog voor detail, zie bijvoorbeeld de kleine sterretjes door het palette heen, of kijk eens naar de vorm van de spiegel.

Het eerste palette is de ‘how to make bright eyes’ palette. Dit boxje bevat 6 kleuren om je kijkers te laten stralen.  Zo op het oog zou ik echt niet weten hoe. Maar Essence helpt je op weg door kaartjes in het doosje te stoppen, die je naast de spiegel vandaan kunt toveren.

Essence How to make

Hocus pocus

Over details gesproken niet? Dit is erg leuk gedaan, vind ik. Even terug naar de kleuren. Bij ‘Bright’ denk ik aan fonkelend en sprankelend en fris. Denk dat ik het zo wel prima omschrijf. Behalve de twee kleuren van rechts boven, voldoen de andere 4 wel aan de naam bright.

Essence How to make

Swatch!

Oké, ik geef het toe. Zo op de foto, komen de kleuren totaal niet tot haar recht. Ik swatchte de boel in de winkel, en ik was toch echt onder de indruk (anders nam ik hen niet mee). Bovendien merk ik dat als ik de kleurtjes met de kwast oppakte en aanbracht, de kleuren wèl goed tot hun recht kwamen. Voor mij zijn de kleuren dus prima en ik ben super tevreden met het doosje. Ook zou je de kleurtjes los kunnen gebruiken met andere palletjes. De oogschaduwen zijn wel ietwat korrelig. Dus je moet daar wel even mee opletten. Light up! is een typische highterkleur met een roze ondertoon. Eyes bright open is een roze oogschaduw. Team bright is een licht-bruin-glanzende kleur. Vanilla eyes is dus een vanille kleur (wat mij betreft 1 van de mooiste). Natural beauty is een soort roze transparante kleur met glitters. The irresistible is een paarsige lichte kleur. Allen erg licht dus!

Essence How to make

How to make your face wow

Dit palletje is ook helemaal de bom, wat mij betreft. Uiteraard is het een zelfde boxje als de andere paletten. Stevig met veel detail en met een aantrekkingskracht dat het uit zich zelf je mandje in dondert.

Essence How to make

Boxje open

Essence How to make

Makes your face wow

Je kunt je gezicht wow maken met 4 tinten. Sun date zou een bronzer moeten voorstellen. Persoonlijk vind ik dat daar te veel glitters voor in zitten. Starlight is een prachtige highlighter. Think pink is een knalroze fuchsia blush. Peach babe is een oranje/koraal blush met glitter. O la la…

Essence How to make

Swatch!

Zo. Dat is toch een betere swatch niet? Ik heb nog steeds niet veel met dat bruin. De andere drie vind ik echt heel mooi. Ook deze poeders zijn wat korrelig. Maar hé, dat nemen we wel voor lief!

Essence How to make

Look-o-look!

Essence How to make

Daily bright eyes look

Ik heb een look gemaakt met de palletjes. En omdat het een suffe dag door de week was, pakte ik het daily kaartje. Van het wow-palette pakte ik de oranje blush een klein beetje gemengd met het roze.

Essence How to make

Full face

Essence How to make

Again

Ik ben geen topper in selfies maken… Ik ben blij met deze palletjes. Prima pigment, onwijs leuke verpakkingen en dat voor een Essence prijsje.

Heb jij wat gescoord van de nieuwe Essence collectie? En wat raad je me aan?

 

 

 

 

Advertenties

8 thoughts on “Essence How To Make Paletten

    • Dank je wel! Ze zijn alleen te koop in Duitsland en dan ook nog alleen bij müller (misschien ook nog eens alleen geselecteerde winkels). Die hebben een uitgebreid assortiment wat Essence betreft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s