Butterfly Twist Ballerina’s

Herinner je je nog dat ik vorig jaar op zoek was naar nieuwe ballerina’s en uit pure wanhoop twee paar bij de H&M scoorde? (En daar vervolgens heel blij mee was!) Ik heb ze nog steeds en draag ze best veel maar ik wilde toch nog steeds nieuwe, want mijn ‘oude’ ballerina’s droegen als sloffen en die van de H&M konden daar niet aan tippen.

En daar was ineens het fenomeen ‘foldable’ ballerina’s. Schoenen die zó flexibel zijn dat je ze op kan vouwen en in je tas kan stoppen. Op je hakken naar huis strompelen behoort dus tot het verleden, want in een handomdraai ben jij van je palen zo *hop* in comfortabele flatjes! Om mij heen hoorde ik alleen mij enthousiaste verhalen, vooral de Butterfly Twists zouden dragen als slofjes. Zei iemand slofjes? Dat is precies wat ik zocht! En ineens raakte ik ervan overtuigd dat ik deze schatjes moest hebben. Het omslagpunt kwam na een lange werkdag op ‘palen’ en ik ook nog eens naar de supermarkt moest… met Lexi op de arm…over zo’n gladde supermarkt vloer… met pijn aan mijn voeten. MOEST. BUTTERFLY. TWISTS. HEBBEN. Ik bedacht mij geen moment meer en bestelde.
20140416-091455.jpg
Ze hebben erg veel verschillende modellen, ik viel als een blok voor de Christina Crystal Leatherette! (Die naam, zo cool!)
Ze komen in leuk doosje dat je als een laatje kan openschuiven. De bovenkant is van transparant plastic dus je kan je schatjes stiekem al een beetje zien.
20140416-091903.jpg
En eenmaal uit de doos en aan mijn voeten kun je ze pas echt goed zien… Wat zijn ze mooi!
20140416-092954.jpg
20140416-093004.jpg
20140416-093011.jpg
Ben je het niet volledig met mij eens? Ge-wel-dig mooi!

Ze zijn inderdaad súper flexibel, ze komen niet eens ‘recht’ uit de doos, maar dat merk je met dragen helemaal niet hoor!20140416-093156.jpg
20140416-093205.jpg
De buitenkant is gemaakt van zachte stof met daarop glimmende zwarte steentjes die variëren in grootte. De onderzool is van rubber en daardoor heel erg anti-slip. Maar laten we het eens hebben over de binnenzool want die is verantwoordelijk voor het slofjes-effect! Hij is gemaakt van zgn memory-foam, dat is van dat spul waar je uren met je vingers in kan blijven drukken 🙂 het vormt zich helemaal naar je voet waardoor ze dus super comfortabel zitten.

Eerder vertelde ik dat je ze in je tas kan vervoeren, daarvoor hebben ze een klein zakje bijgeleverd waar je schoenen in kunnen. Echt heel handig want doordat je ze opvouwt is het een heel compact pakketje.20140416-094130.jpg
20140416-094142.jpg
20140416-094200.jpg
Ik maak mijn schoenen vooraf schoon en leg ze opgevouwen met de zolen tegen elkaar aan. Zo blijft het tasje (en de schoenen) mooi schoon. Je vouwt ze op door de hiel van de schoen in de neus te steken, ik heb het helaas niet zo goed in beeld gebracht maar als je klikt op de link naar de webshop helemaal onderaan dit artikel zie je het wel goed!
Zie je hoe compact het geheel is in mijn hand? Dit past echt wel in een gemiddelde handtas! Oke, een clutch gaat niet lukken maar je kan ze natuurlijk ook in je auto leggen 😉

Ik ben super blij met mijn nieuwe ballerina’s en ben er eigenlijk niet meer uit weg te slaan. Ik ben al meerdere malen enorm dankbaar geweest dat ik ze in mijn handtas had gestopt! (ik heb ze dus al gedragen voor dat ik deze foto’s maakte, dat verklaart een vlekje of haartje hier en daar) Maar ik draag ze ook ‘zo’, naar de stad of als ik met de kindjes naar buiten ga. Het is zelfs zo erg dat als ik thuis kom na een dag werken, ik ze gelijk aantrek want zoals gezegd; ze zitten als sloffen en staan stukken beter onder mijn pyjama broek dan die berensloffen 😉

Ik kocht deze Butterfly Twists bij de té gekke webshop TopVintage.nl €39,95!

Is dit ook iets voor jou?

5 thoughts on “Butterfly Twist Ballerina’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s