Suki Silky Dark Chocolate

Naast mijn zoon, vriend en iedereen van wie ik hou, heb ik een grote nieuwe (hervonden) liefde: Chocola! Sinds een half jaar werk ik namelijk in een heerlijke chocolaterie. Waar we van alles verkopen: van bonbons tot karamels, en van toffeerepen tot tabletten met teksten. Als je in de supermarkt langs de choco-afdeling loopt, kijk je niet meer om. Dus ja, chocolade is mijn nieuwe liefde.

Toen ik op Ebay aan het speuren was naar nieuwe goodies, viel mijn oog op dit palette.

Suki Chocolate

Suki Silky Dark Chocolate

Dat kon ik echt niet weerstaan. Suki heeft sowieso al te gek spul (zoals mijn Alice in Wonderland blushes). Heel speels en vrolijk. En daar hou ik wel van. Denkend aan mijn choco-verslaving klikte ik voor ik het wist op de ‘nu-kopen’ knop.

Suki Chocolate

In een stijlvol hoesje…

…kwam ze zo binnen. Wauw, wat een aandacht is daar aan gegeven zeg. Normaal knikker ik dat soort dingen meteen weg, maar nu wilde ik ze toch graag aan jullie laten zien.  Leuk detail: Door het venstertje zie je het palette. Het klopt gewoon helemaal.

Suki Chocolate

Suki-Handy-Size

Wat mij gelijk opviel is hoe klein ze is. Ik had groter verwacht, maar vind dit veel beter. Makkelijker mee te nemen en ze neemt minder ruimte in beslag. Het geeft haar een hoger schattig-gehalte.

Suki Chocolate

Choco-la-té

Zie je dat beetje stof? Niet gek, want toen ik het palette voor het eerst pakte, voelde ze ook raar aan. De choco-blokjes zijn namelijk van rubber. Denk maar aan de verpakkingen van NARS. Het voelt erg stijlvol aan.

Suki Chocolate

Cute Sweetteatime

Geweldige titel en sticker, want lees verder: ‘Give this wonderful sweetea time to every little girl who live in mind’… Daaronder MYSELF.

Suki Chocolate

Magneetje

Het palette sluit met een magneet. Dus ze gaat heel makkelijk open en valt ook heel makkelijk weer dicht. Het is maar een detail.

Suki Chocolate

Sweet like chocolate

De kleuren doen me niet allemaal denken aan chocolade. Maar ze zijn nog wel erg mooi om naar te kijken. Ook zitten er twee kwastjes bij en in de deksel zit van boven tot onder een spiegel. Handig!

Suki Chocolate

Close-up

Bovenste kleur is gewoon ‘saai’ bruin. De twee kleuren daaronder zijn crème achtig. Voor gelliner? Of een basis? De kleuren vanaf het roze zijn gewone oogschaduwen. Met een bom aan glitters. En nogmaals niet allemaal chocolade-achtig.

Suki Chocolate

Swatch!

Swatch van de eerste drie kleuren. De eerste valt nauwelijks op en komt ook bijna geen pigment vanaf. Helaas peanutbutter. De twee gelliners/basis kleuren weer wel. Eens even kijken wat ik daarmee kan gaan doen.

Suki Chocolate

Swatch!

Ook hier blijven de glitters je om de oren vliegen. Het is een beetje dubbel voor me: Ik had andere kleuren verwacht, en meer mat. Maar oké het is ook geen Naked of een smokey palette, en ik vind persoonlijk de kleuren ook niet slecht. Zeker niet met een donkere basis onder. Dan zouden de glitters meer naar voren komen.

Ik heb een look gemaakt, simpel en niet té voor overdag.

Suki

Look close-up

Suki

Look!

Prima pigment, blend lekker en je kan er vele kanten mee op. Deze look is overigens gemaakt zonder een donkere basis. Me=happy met dit palette!

Wat vind jij van Suki?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s