L’Oréal Dermo-Expertise Youth Code Verjongende Antirimpel Oogcrème

Al een tijdje stond ik op de uitkijk naar een nieuwe oogcrème, ooit had ik er een van Clinique, die betaalbaar was voor een Clinique product maar niet echt resultaat gaf. Ik wil namelijk droogtelijntjes bestrijden en het allerliefst van die donkere kringen af die mijn snoet ontsieren! Of op zijn minst verdoezelen… maar dat deed C. dus niet. Een vriendin van Becky en mij, is al een tijdje laaiend enthousiast over de gehele Youth Code lijn van L’Oréal en laat daar nou ook een oogcrème bij zitten de; Dermo-Expertise Youth Code Verjongende Anti-rimpel Oogcrème. Die ook nog eens heftige beloftes doet over die donkere kringen van mij; Na 1 maand zijn kraaienpootjes, donkere kringen en wallen zichtbaar verminderd. Kom maar op met die pot!
IMG_6689IMG_6691Eh…Pot-je! Waarom die grote verpakking als het zo’n klein potje is?! Ik was echt verbijsterd toen ik het uit het doosje haalde… Maar goed dat terzijde valt er niets bijzonders over te melden, het is een typische L’oréal verpakking met allerlei wetenschappelijke kreten die een gemiddelde klant hysterisch gillend, met potje in haar hand, de winkel doen verlaten omdat het zo gaaf klinkt. Maar eigenlijk begrijpen we er niets van, ‘gen wetenschap’? ’10 jaar onderzoek’? ‘3 patenten’? Volgens mij proberen ze hiermee de prijs te rechtvaardigen en voor ons vrouwen gaat immers om de werking! Dus gen wetenschap kan de pot op… Over potten gesproken het heeft in principe een prima formaat (15ml) en gezien je er maar heel weinig van nodig hebt doet de grootte er al helemaal niet meer toe.
IMG_6692IMG_6693Ja. Ik biecht op. Ik heb er met mijn vingers in gezeten voor ik de foto maakte! Het liep allemaal even anders dus voor 1 keer heb ik het product getest voor dat ik het fotografeerde…

Er wordt beloofd dat de crème, die je twee keer per dag kan gebruiken, direct een optisch verzachtende werking heeft; dat betekend dat er glansdeeltjes in de crème zitten waardoor je je rimpels/kringen et cetera minder erg lijken. Ik neem dat altijd met een korreltje zout want mijn kringen zijn hardnekkig hoor! Maar toen ik na 3 dagen testen eens goed in de spiegel keek sloeg ik steil achterover. Het zag er inderdaad een stuk beter uit! Halleluja people!
Alleen mijn fijne lijntjes, aka droogtelijntjes, blijven aanwezig. Ik zie daar geen verandering in helaas, ook niet na een hele tijd smeren terwijl ze echt beloven dat kraaienpootjes (heb ik niet) en wallen minder zichtbaar zullen zijn na een maand. Jammer!

Deze oogcrème heeft een super fijne substantie, voelt fris, hydrateert goed en trekt snel in. De kleur is heel lichtroze, het bevat geen parfum en ook geen alcohol. Inmiddels is deze crème toch (ik zeg ‘toch’ omdat hij niets voor mijn lijntjes doet) een onderdeel geworden van mijn dagelijkse ritueel. Ik ben toch (issie weer) fan! En zal lichtelijk in de stress raken als de bodem in zicht is, maar gelukkig is dat voorlopig nog lang niet zo!

L’Oréal Dermo-Expertise Youth Code Verjongende Antirimpel Oogcrème is o.a verkrijgbaar via Drogisterij.net voor €20,33.

Jup, wij hebben een samenwerking met Drogisterij.net. Hierdoor zul je dus regelmatig (eens per week of minder) artikelen aantreffen die gaan over producten die wij van hen ontvangen hebben. Maar wij blijven ten alle tijden eerlijk in ons oordeel over een product. Als iets top of flop is dan zeggen wij dat gewoon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s