Essence Lipstick 07 Naturel Beauty

Essence (en ook Catrice) gaan ook elk half jaar hun stash declutteren. Wat vinden we nog mooi, en wat gooien we er uit? En wat voegen we er aan nieuwe verfrissende goodies toe? Mijn oog viel direct op de lipsticks. Deze wilde ik maar al te graag uit proberen. En wat een geluk dat ik haar vond in Duitsland (kan er beter maar gaan wonen), bij de DM.

Essence Natural Beauty

Essence Natural Beauty

Essence Natural Beauty

E… van Essence!

De verpakking is zwart, eenvoudig en met een randje wat de kleur van je lipstick moet zijn. Ik persoonlijk, vind het best stijlvol. Vergeleken met de verpakkingen bij Essence. Die bijna altijd transparant, wat goedkoper ogen. Niks mis mee hoor. Maar ik vind dan zo’n lipstick een fijne afwisseling.

Essence Natural Beauty

Ik koos dus voor deze!

Ik was al een tijdje op zoek naar zo’n kleur lipstick. Oud roze. Ooit had ik een lipstick in deze kleur, die ik helemaal had opgevreten. Het was mijn lieveling! Uiteraard daarna niet meer te verkrijgen. En volgens mij was het nog een luxe merk ook… En toen kwam ik deze tegen.

Essence Natural Beauty

Oud Roze…

Zo op het oog is het hetzelfde als die ik had. Mijn hart maakt een make-up sprongetje. Een lach verscheen op mijn mond. Ik begon net niet te trillen, zeg maar. Maar helaas, geen testers. Dus ik nam deze op de gok mee.

Essence Natural Beauty

Swatch!

Mooie muggenbult hè, rechts onderin? De kleur op de hand was goed! Iets lichter, en romiger. Maar hé, precies hetzelfde kun je toch niet verwachten.

Essence Natural Beauty

Natuurlijke Schoonheid (ahum)

De kleur is mooi. Ze smeert lekker zacht. Maar (en er is altijd een maar), ze was niet hetzelfde toen ik haar op mijn mond smeerde. En omdat ze zo smeerbaar is, zal je er ook niet een hele dag mee kunnen lopen. Dat wordt bijstiften meiden. Maar (en nu gaan we weer de boel naar het positieve ombuigen), het ís een mooie kleur. Heel natuurlijk (wat de naam zegt), geschikt voor bijna elke look. Hier zit je zeker veilig mee. Dus zeker wel een aanrader!

Heb jij al wat van de nieuwe collectie, of wat wil jij gaan scoren?

Advertenties

4 thoughts on “Essence Lipstick 07 Naturel Beauty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s